Wat is het verschil tussen Office 365 en Office 2016?

Alle Office 365-abonnementen voor thuis- en persoonlijk gebruik omvatten Office 2016, met de volledig geïnstalleerde Office-toepassingen waarmee u vertrouwd bent, zoals Word, PowerPoint en Excel. Bovendien krijgt u extra onlineopslag, continue en gratis technische ondersteuning, en nog meer. U kunt ervoor kiezen om maandelijks of jaarlijks voor uw abonnement te betalen, en het Office 365 Home-abonnement biedt u de mogelijkheid uw abonnement met maar liefst vier leden in uw gezin te delen.

De meeste Office 365-abonnementen voor bedrijven, scholen en non-profitorganisaties omvatten de volledig geïnstalleerde toepassingen. Microsoft biedt echter ook basisabonnementen met de onlineversies van Office, bestandsopslag en e-mail. Kies zelf wat het beste bij u past: Kleinere bedrijven, Ondernemingen, School of Non-profit.

Office 2016 is ook verkrijgbaar als eenmalige aankoop, wat betekent dat u eenmalig, vooraf betaalt om Office-toepassingen op één computer te installeren. Eenmalige aankopen zijn beschikbaar voor zowel pc’s (zoals Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten) als Macs (zoals Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten voor Mac). Eenmalige aankopen hebben geen upgrade-optie, wat betekent dat als u een upgrade naar de volgende versie wilt uitvoeren, u deze voor de volledige prijs moet kopen.

Weet u niet zeker welk abonnement u hebt? Zie Welke versie van Office gebruik ik?

Bent u klaar om Office te installeren? Zie Office installeren op uw pc of Mac.

 

Office 2016 als eenmalige aankoop vergeleken met een abonnement op Office 365

   

Eenmalige aankoop
(voorbeeld: Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten)

 

Office 365-abonnement
(voorbeeld: Office 365 Home)

Kosten

 

Enkele, eenmalige kosten

 

Een klein maandelijks bedrag of besparen door voor een heel jaar te betalen

Office-toepassingen

Inbegrepen

Omvat Office 2016-toepassingen, zoals Excel, Word en PowerPoint. Uw apps worden niet bijgewerkt wanneer er nieuwe functies beschikbaar zijn.

Inbegrepen

Omvat de nieuwste versie van Office-toepassingen, zoals Excel, Word, PowerPoint en Outlook. Op dit moment is dat Office 2016, maar uw versie wordt continu bijgewerkt met nieuwe updates. Pc-gebruikers krijgen ook Access en Publisher.

Functie-updates

Niet inbegrepen

Beveiligingsupdates zijn inbegrepen, maar u krijgt niet de nieuwe functies die worden toegevoegd aan Office 2016. Upgrades naar primaire versies zijn niet inbegrepen.

Inbegrepen

Uw versie van Office wordt continu verbeterd. U krijgt de meest recente functies en updates van Microsoft. Belangrijke upgrades voor toekomstige versies zijn inbegrepen.

Office installeren op meer dan één computer (pc of Mac)

Niet inbegrepen

Eenmalige aankopen zijn ontworpen voor slechts één besturingssysteem, dus uw exemplaar van Office is geschikt voor één Mac of één pc.

Inbegrepen

Met Office 365 Home kunt u Office-bureaubladtoepassingen installeren op 5 computers, en dit kunnen zowel Macs als pc’s zijn. Als u niet alle installaties nodig hebt, kunt u deze met uw gezin delen.

Office installeren met geavanceerde functies op tablets en telefoons

Niet inbegrepen

Krijg eenvoudige bewerkingsfuncties alleen op een tablet of telefoon.

Inbegrepen

U krijgt extra functies wanneer u zich aanmeldt bij Office-apps op uw apparaat. Met Office 365 Home krijgt u deze extra functies op maximaal 5 tablets en 5 smartphones.

Extra onlineopslag

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen.

Inbegrepen

Bewaar uw bestanden veilig in de cloud en open ze vanaf elke locatie. 1 TB cloudopslag in OneDrive per gebruiker, voor maximaal 5 gebruikers (Office 365 Home).

Technische ondersteuning is inbegrepen

Niet inbegrepen

Technische ondersteuning is alleen inbegrepen voor de eerste installatie.

Inbegrepen

Zolang uw abonnement geldig is, neemt u kosteloos contact met ons op voor hulp bij technische kwesties of voor ondersteuning bij uw abonnement en de facturering.

 

Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand contact formulier in en we zullen binnen 24 uur antwoorden.
 

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht